Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen julkaisuaika: Tässä on aika, jolloin se julkaistaan ​​Prime Videolla

Red, White & Royal Blue julkaistaan ​​Primella 11. elokuuta keskiyöllä UTC. Tässä on aika, jolloin elokuva julkaistaan ​​maassasi, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Brasilia, Intia, Australia ja monet muut.





Alex ja Henry lähettäjät, meidän aikamme on nyt! Elokuvan sovitus Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen julkaistaan ​​Prime Videolla muutamassa tunnissa. Mihin aikaan elokuva kuitenkin tulee ulos, ja vaihteleeko aika sen mukaan, missä maassa olet?

Siitä lähtien, kun Amazon ilmoitti, että he mukautuvat Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen , Casey McQuistonin kirjan fanit ovat odottaneet epätoivoisesti, kuinka LGBTQ+-romanttinen romaani herää eloon näytöllä. Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen kertoo tarinan Yhdysvaltain presidentin pojan rakastumisesta brittiprinssiin ja siitä on tullut ilmiö.



Nousevien tähtien kanssa Taylor Zakhar Perez ja Nicholas Galitzine pelaavat FSOTUS Alexia ja prinssi Henryä, kaikki merkit viittaavat siihen Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen on hieno elokuva. Milloin sen kuitenkin voi katsoa? Elokuva putoaa samanaikaisesti maailmanlaajuisesti perjantaina 11. elokuuta klo 12.00 UTC, mutta julkaisuaika vaihtelee sen mukaan, millä aikavyöhykkeellä asut.

Tässä on luettelo maailmanlaajuisista Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen julkaisuajat, jotta voit katsoa sen heti, kun se putoaa.

Mihin aikaan punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen ilmestyvät?

  Punaisen, valkoisen ja kuninkaallisen sinisen julkaisuaika: Tässä's what time it comes out on Prime Video
Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen julkaisuaika: Tässä on aika, jolloin se julkaistaan ​​Prime Videolla. Kuva: Prime Video

Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen julkaisuajat: Tässä on, kun se julkaistaan ​​maassasi

Jos olet tottunut katsomaan elokuvia ja TV-ohjelmia Netflix , on tärkeää huomata, että Prime Videon julkaisuajat ovat erilaiset. Prime Video julkaisee alkuperäiset elokuvansa klo 12. UTC (Universal Time Coordinated, joka on sama kuin GMT).



Se tarkoittaa, että Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen on suoratoistettavissa klo 1.00 alkaen. BST Isossa-Britanniassa (kuten alla olevasta striimauksen kuvakaappauksesta näkyy) ja vastaava aika kaikilla muilla aikavyöhykkeillä.

Yhdysvalloissa voit itse asiassa katsoa Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen heti torstai-iltana!

  • Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen julkaistaan ​​perjantaina 11. elokuuta klo 12. UTC.

Tässä on täydellinen luettelo useiden muiden aikavyöhykkeiden julkaisuajoista:

  • Yhdysvallat (PT) - 17.00 (torstai 10. elokuuta)
  • Yhdysvallat (ET) - 20.00 (torstai 10. elokuuta)
  • Kanada - 17.00 (Toronto), 20.00 (Vancouver) (torstai 10. elokuuta)
  • Brasilia (Rio de Janiero) - 21.00 (torstai 10. elokuuta)
  • Iso-Britannia (BST) - 1:00 AM
  • Eurooppa (Keski-Euroopan aikaa) - 2:00 AM
  • Etelä-Afrikka (Kapkaupunki, Keski-Afrikan aikaa) - 2:00 AM
  • Intia (New Delhi) - 5.30
  • Indonesia (Jakarta) - 7.00
  • Filippiinit (Manila) - 8.00
  • Hong Kong - 8.00
  • Singapore - 8.00
  • Australia – 8.00 (Perth), 10.00 (Sydney)
  • Japani (Tokio) - 9.00
  • Uusi-Seelanti (Auckland) - 12.00

Löydä vielä enemmän aikavyöhykkeitä tässä .



  Mihin aikaan punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen ilmestyvät?
Mihin aikaan punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen ilmestyvät? Kuva: Prime Video

Mikä on Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen noin?

Aivan kuten kirja, Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen kertoo Alex Claremont-Diazista, joka on Yhdysvaltojen ensimmäisen naispresidentin poika. Alex on vakuuttunut siitä, että hän vihaa prinssi Henryä, joka on Britannian valtaistuimen varajäsen. Kuitenkin fyysinen riita, johon liittyy kakku, pakottaa Alexin ja Henryn teeskentelemään ystävyyttä kansainvälisten suhteiden korjaamiseksi.

Vasta kun he todella viettävät aikaa yhdessä, Alex ja Henry eivät ehkä ole vihollisia. Itse asiassa he alkavat rakastua ja joutuvat sitten ohjaamaan tunteitaan toisiaan kohtaan ja miten se voi vaikuttaa presidenttiin ja valtaistuimeen.

Eeppistä romantiikkaa? Korkean panoksen draamaa? Joitakin erittäin kiihkeitä seksikohtauksia? Punainen, valkoinen ja kuninkaallinen sininen on kaikki.

NCT DREAM vs. 'Mahdottoman NCT DREAM -visa' | PopBuzz Meets



Top Artikkelit

Horoskooppi Huomenna
















Luokka


Suosittu Viestiä